Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

To Cafe-Bar ROSES χορηγός του ΓΑΣ Κομοτηνή


Το Café-Bar «Roses» στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του ΓΑΣ Κομοτηνή, αποτελώντας χορηγό του ανδρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Το Roses cafe-bar  (Ηροδότου 5 – Κομοτηνή) έχει εξελιχθεί στο ιδανικό coffee meeting point για όσους βρίσκονται στο κέντρο, με ξεχωριστή διακόσμηση και πρωτοποριακές ιδέες που θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα ενώ παράλληλα διοργανώνονται και βραδιές με live μουσική, με το κέφι να απογειώνεται.



Η πρώτη στάση της μέρας επιβάλλεται στον άψογα διαμορφωμένο χώρο του προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης στην ζεστή ατμόσφαιρά του από νωρίς το πρωί με μεγάλη ποικιλία καφέδων ,τσάι και χυμών. Τη διαφορετική του ματιά ρίχνει και το βράδυ,με τα πρωτοποριακά party και events που διοργανώνει το Roses cafe-bar.Φροντίζει οι νύχτες μας να είναι γεμάτες από απόλυτη διασκέδαση.
Τηλεφωνο επικοινωνίας : 25310 50303


Οι ιδιοκτήτες του Roses Στέφανος και Λάμπρος Κυριαλάνης στάθηκαν στη σημασία που έχει η πρόοδος των τοπικών συλλόγων στην τοπική κοινωνία: «Ελπίζουμε πως με την συνεισφορά μας θα βοηθήσουμε στην καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου με στόχο να πρωταγωνιστεί. Είναι ευθύνη όλων μας να βλέπουμε τους Συλλόγους της πόλης μας ψηλά και ιδιαίτερα μίας ομάδας, όπως ο ΓΑΣ, που κράτησε για πολλά χρόνια ψηλά την σημαία του αθλητισμού στην Κομοτηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου